Skip to main content
+34 938 594 010

RGPD

Des de Agencia Nord SL, en motiu de l’entrada en vigor del Reglament General de Protecció de Dades, ens posem en contacte amb vostès per sol·licitar la seva autorització per rebre comunicacions comercials sobre activitats i serveis que oferim segons els interessos i  preferències mostrats

  Accepto la Política de privacitat i autoritzo rebre comunicacions

  INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES

  RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES: El responsable del tractament de les seves dades és l’empresa AGENCIANORD SL, amb domicili al C/Forat Micó, 1, 08570 de Torelló i NIF B-08476368. Telèfon: 938594010. Mail: [email protected]

  FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS: Les dades que ens ha proporcionat s’utilitzen per informacions comercials, publicitat i notícies de AGENCIANORD SL.

  LEGITIMACIÓ PEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES: La legitimació pel tractament de les seves dades està basada en la prestació del servei per la que hem estat contractats.
  El tractament de les seves dades per l’enviament de les comunicacions comercials sobre activitats i serveis no contractats requerirà el seu consentiment exprés, consentiment que poden revocar en qualsevol moment.
  Les seves dades, en els casos previstos per la Llei, podran ser comunicades a les Administracions Públiques competents.
  Hem actualitzat la nostra Política de Privacitat, a la que pot accedir en el següent enllaç: Avís Legal i Política de privacitat
  Les dades per prestar-vos els serveis es conservaran amb aquesta única finalitat i mentre es mantingui la relació contractual o durant el temps necessari per complir, en el seu cas, amb les obligacions legals. Com a criteri general el termini serà de 6 anys.

  DRETS DELS INTERESSATS: Poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició. Per exercir aquests dret podrà dirigir-se a l’empresa mitjançant correu a [email protected] acompanyat de còpia del document oficial que l’identifiqui.
  També podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades o la seva portabilitat, en aquest cas únicament els conservarem per l’exercici o la defensa de reclamacions.
  Davant qualsevol vulneració dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es) o una altra autoritat de control competent. Pot obtenir més informació sobre els drets que li assisteixen dirigint-se a aquests organismes.
  Si vostè ens facilita dades de tercers, assumeix la responsabilitat d’informar-los de tot el previst a l’article 14 del Reglament General de Protecció de Dades.